• PRO TV
  • Zeci de oameni s-au adunat in parcul I.O.R. pentru a vedea pictura 3D Supravietuitorul: "Este ceva extraordinar"

Zeci de oameni s-au adunat in parcul I.O.R. pentru a vedea pictura 3D Supravietuitorul: "Este ceva extraordinar"

Zeci de oameni s-au adunat in parcul I.O.R. pentru a vedea pictura 3D Supravietuitorul: "Este ceva extraordinar"

Pictura 3D "Supravietuitorul" este gata. Dupa trei zile in care nu a lasat pensula din mana "3D Joe and Max", artistul care a intrat in Cartea Recordurilor cu cea mai mare pictura stradala 3D din lume, a terminat impresionantul desen.

Va incurajam si pe voi sa mergeti sa o vedeti in parcul I.O.R., in capatul aleii principale, pentru a admira lucrarea artistica. Impresionanta pictura 3D este inspirata din peisajele, flora si fauna din Filipine, acolo unde a fost filmat show-ul "Supravietuitorul".

Zeci de oameni s-au strans luni seara in parcul I.O.R., nerabdatori sa descopere cum arata pictura 3D "Supravietuitorul". Multi dintre ei au trecut pe aici zilnic in ultimele trei zile si l-au privit fascinati pe Joe cum picteaza iluzii, asa cum ii place artistului sa spuna.

Trecator: "Este o pictura extraordinara, ceva nemaivazut aici in Romania. Mi se pare o idee inedita."

Andi Moisescu: "Am vazut cascada asta, rar te intalnesti cu o cascada in Bucuresti. N-as fi putut sa ratez o astfel de ocazie. E foarte spectaculoasa, mai ales atunci cand o fotografiezi sau o filmezi. O sa ma uit sa ma distrez, sa vad ce li se pare altora ca e greu cand de fapt noua ni se pare ca e totul la indemana."

Primele 100 de persoane care se vor poza cu pictura 3D si vor posta imaginea pe Facebook, Twitter sau Instagram cu hashtag-ul Supravietuitorul vor primi o bandana la fel ca cea folosita de concurenti in emisiune. In plus, toti cei care vor ajunge luni seara in parc isi vor putea face gratuit tatuaje inspirate din show.

"Supravietuitorul", show-ul care a revolutionat televiziunea in intreaga lume, incepe pe 12 septembrie la PRO TV. In fiecare luni si marti, de la 20:30, 18 concurenti exilati pe o insula pustie se vor lupta cu toate armele pentru titlul suprem si premiul de 100.000 de euro. Pericolele ii vor pandi la tot pasul, soarele va deveni cel mai mare dusman al lor, iar lipsa mancarii va face competitia si mai dificila.

Dragos Bucurenci, prezentatorul emisiunii Supravietuitorul, ne-a povestit despre aventura din Filipine: "M-au impresionat concurentii pentru ca au dat dovada de o putere de lupta extraordinara, in niste conditii absolut neprietenoase. Iluzia pe care am creat-o noi aici, acolo a fost cat se poate de reala. Ei s-au expus unor pericole greu de imaginat si foarte greu de suportat: caldura inabusitoare, fauna periculoasa, insecte, serpi, inaltimi, adancimi, toate relele." \

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni